Εταιρικό Προφίλ

companyΗ εταιρία μας, που έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή καφέ espresso και σχετικών προιόντων που απευθύνονται στο χώρο της καφετέριας είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος του μεγάλου ιταλικού οίκου  cafe cavaliere   καθώς και αρκετών άλλων κορυφαίων εργοστασίων του εξωτερικού, δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής προιόντων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε τιμές ανάλογες με τις ανάγκες τους.
Ιδρύθηκε το 2006 με έδρα στην  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  και πολύ σύντομα επεκτάθηκε στην αγορά δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο αντιπρόσωπων σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία μας, λειτουργεί κάτω από ειδικό management στην αγορά HoReCa & Retail, το οποίο προωθεί και υποστηρίζει τα προϊόντα της με απόλυτο έλεγχο, συγχρονισμό και άψογο service.

Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα ποιοτικών προϊόντων, Cioco Delice, Beyers Filter Coffee, Dolcino Freddo, Cioconat Flavor Chocolates, GranCafe Syrups, Ice Tea
Fresh, Real Smoothies…
σε συνδυασμό με το τμήμα εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρουμε στους πελάτες μας την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρίας.
Οι συνεργάτες μας στο τμήμα πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς για να είναι πλήρως ενημερωμένοι και απόλυτα συνυφασμένοι με την αγορά του καφέ espesso με αποτέλεσμα την συνεχή ανάπτυξη του δυναμικού δικτύου πωλήσεων που διαθέτουμε. Η εκπαίδευση baristas είναι βασικός μας στόχος έτσι ώστε να αποτυπώνεται στο φλιτζάνι και να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη γεύση ενός CAFE CAVALIERE